Over ons

Stantepé bestaat uit Richard Roling en Ingrid Kluft. We werken meer dan 10 jaar samen. Dat resulteert in een hecht duo met een soepele samenwerking en blind vertrouwen. We maakten deel uit van improvisatiegezelschap De Arrogantjes, legendarisch om zijn vernieuwende impro. Als duo Stantepé vervolgen we ons pad met nog meer ruimte voor inhoud en maatschappelijk besef.

Stantepé, bn, stante pede {latijn}: meteen, direct, terstond

Richard Roling
Trainer, presentator en acteur
Perfectionist met ervaring in loslaten. Richard is graag goed voorbereid en legt de lat hoog. Voor zichzelf en zijn deelnemers. Dit zet de boel op scherp. Zo wordt er veel geleerd en is het resultaat optimaal. Richards sterke punt is dat hij goed kan schakelen in stijl. Van bankdirecteur tot HAVO-leerling. Hij past zich ‘stantepé’ aan.
Naast Stantepé is Richard dagvoorzitter en docent bij improvisatiegroepen en culturele vorming in het onderwijs.

Ingrid Kluft
Trainer, regisseur en actrice
Koningin van het relativeren. Ze is energiek, positief en nuchter. Hiermee weet ze ook in spannende situaties mensen in beweging te zetten. Ze stelt de juiste vragen en vindt bij discussies de nuance. Met een achtergrond in de zorgsector heeft ze sterke voelsprieten voor de persoonlijke beleving van mensen. Dit maakt dat ze een goede vertaalslag kan maken van proces naar beleving.
Naast Stantepé is Ingrid ook actrice in theater en regisseuse van toneelverenigingen.


logo-e1463008494457Voor onze techniek werken we altijd samen met Ernst Meijer van AV-Totaal.