Bedrijfscabaret

riesing-corporate-copy
Ingrid Kluft en Richard Roling


Improvi
satie

Bij een bedrijfsbijeenkomst spelen wij een improvisatie-voorstelling van ongeveer 45-60 minuten. Deze bestaat uit een reeks sketches, liedjes en improvisaties waarvan de inhoud ter plekke ontstaat. Samen met het publiek bepalen we de inhoud. Middels prikkelende stellingen en korte interviews met medewerkers brengen we uw thema in kaart. Deze maken wij vervolgens theatraal: we vergroten zaken uit, of bekijken ze van een andere kant. Zo behandelen we op een losse, interactieve manier jullie thema. Grappig, inhoudelijk en muzikaal. Een verfrissende kijk op jullie eigen werk.

Geschikt voor?
Geschikt als openingsact om richting te geven aan uw bijeenkomst.
Of juist als afsluiter om op ludieke manier de dag samen te vatten. Waar nodig voegen we een brainstormopdracht of teambuilding oefening in.

“Ingrid en Richard weten keer op keer met humor en enthousiasme het publiek voor zich te winnen. Ze creëren een gevoel van vertrouwen en kunnen daardoor erg goed contact maken met het publiek.”
Joost Tijssen,  The Improcompany

Juiste toon
Stantepé heeft meer dan 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven en weet altijd de juiste toon te pakken: integer met een knipoog. Dus heeft u een verandertraject, communicatievraagstuk of personeelsbijeenkomst: wij zorgen voor een resultaat met doel en gevoel.

Goede voorbereiding
Voorafgaand aan een opdracht vindt een uitgebreid voorgesprek plaats. Zodat wij een passend theatraal antwoord kunnen geven op jouw vraag.