Bedrijfstheater

Theater over jouw werk
Wat een gedoe soms, samenwerken. Collega’s zijn net mensen! Dat treft, want wij houden van mensen. We gaan ze zaal in, praten over jullie werk, spelen theater en geven jullie positieve energie. 

Schaamteloos vragen we jullie naar alles over jullie werk. Uiteraard met een vette knipoog. Die ene lastige klant en dat ene project wat maar niet wil starten. Hoe kan dat toch!?

Je ziet voor je ogen een onhandig functioneringsgesprek. (Lachen! Want herkenbaar.)
Een spontaan gedicht over hoe lastig een verandertraject is.
Of een suikerzoet duet gezongen tussen een accountmanager en een enthousiaste klant.

We zingen en spelen scenes waarin de emoties hoog oplopen. Super herkenbaar. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de scenes goed aflopen. Zodat jij er inspiratie uit kunt halen om het op jou werk ook goed gaat.

Verhalen, liedjes en theaterscenes…. Die gaan helemaal over jullie! Niemand gaat dit vergeten.

Tone of voice
Indien gewenst kunnen we ook een tandje serieuzer schakelen. Als er echt iets aan de hand is bijvoorbeeld. Of als je een belangrijk onderwerp hebt. Dan gaan we de diepte in en voegen andere werkvormen toe. Als het maar nut heeft.

“Ze weten keer op keer met humor en enthousiasme het publiek voor zich te winnen. Ze creëren een gevoel van vertrouwen en kunnen daardoor erg goed contact maken met het publiek.”
Joost Tijssen,  The Improcompany

Je hebt vast nog wat vragen:

Voor welke situaties is deze voorstelling geschikt?
Zet ons in als openingsact om richting te geven aan jouw bijeenkomst.
Of juist als afsluiter om op ludieke manier de dag samen te vatten. Trouwens, als we er toch al zijn, waarom laat je ons niet de hele dag aan elkaar praten? Wij zijn ook heel goede dagvoorzitters.

Hoe groot moet de groep zijn voor een goede beleving?
Voor het optreden maakt het niet uit, dat kan van tien personen tot een vol Carré. (dat zou leuk zijn!) We passen het programma aan op de groep.

Ik heb best veel verschillende mensen in de groep, is het dan wel voor iedereen leuk?
Jazeker. Wij leren mensen om te verbinden. Dat doen wij dan zelf natuurlijk ook. We zorgen dat iedereen gezien en gehoord wordt. En onze humor is universeel. 

Dat theater van jullie, is dat net zoiets als de Lama’s?
Als jij de Lama’s super leuk vond, dan is het precies hetzelfde! ;-Maar nee onze stijl is echt anders. We zijn geen grappenmachine. Wij vinden het juist gaaf als de humor in de personages zit. Dat jullie een situatie herkennen en dat dan grappig is. We gebruiken ook veel muziek en zelfs poëzie! Super verrassend en creatief. En het spreekt daardoor een brede doelgroep aan.

“Ze zetten een goede sfeer neer, structurele interactie, goede aansluiting op de doelgroep, leuke werkvormen, goede opbouw, grote gunfactor.” – bezoeker congres

Zetten jullie mensen voor gek?
Nee hoor. Waarom zouden we? We kunnen best wel prikkelende vragen stellen of feedback geven. We voelen perfect aan wat de juiste toon is bij de jullie groep. Wij blijven altijd toegankelijk en respectvol.

Kunnen jullie ook ons thema erin verwerken?
Jazeker. Leuk juist. Klanttevredenheid, veranderprocessen, kernwaarden… We gooie er een theorie doorheen. Of een leuke oefening die het publiek direct kan toepassen!