Dagvoorzitterschap

Als dagvoorzitters leiden wij het publiek de dag door. Van een leuke dagstart waarin iedereen wakker wordt geschud. Tot een mooie afsluiting waarin alle leerpunten van de dag de revue passeren.

We kondingen sprekers aan, interviewen gasten en peilen tussendoor bij het publiek wat de stemming is. Waar nodig voegen wij een interactieve opdracht in of een theatraal intermezzo.

Het blijft boeiend, afwisselend en voor je het weet is de dag afgelopen.  En gaat iedereen met een zak vol inspiratie (en een glimlach) naar huis.

bovenverdieping-interview2

“Ik bewonder jullie professionaliteit. Zelfverzekerd en weten wat je komt doen en waarom. Jullie wisten dit publiek echt te bereiken.”
Elisa Kalisvaart, Carmel College Oldenzaal

Open sfeer
Onze stijl is open en humoristisch. Soms een beetje prikkelend en altijd integer. Onze kracht zit in het creëren van een open sfeer waarin mensen zich vrij voelen. Tegelijkertijd zorgen we dat de gewenste inhoud wordt behandeld in een strakke tijdsbewaking.

We denken met je mee
Uiteraard vindt voorafgaand een voorgesprek plaats waarin we de wensen van de opdrachtgever afstemmen. We denken graag met je mee over de invulling van de dag. Met onze ervaring van 20
jaar weten we goed wat werkt om uw evenement tot een succes te maken.