Trainingsacteren

36809010-Cartoon-of-brash-communicator-business-coworker-says-let-us-talk-about-your-communication-style--Stock-PhotoWe kunnen ingezet worden als trainingsacteur. Zowel bij trainingen als assessments. Steekwoorden hierbij zijn: integer, realistisch, flexibel, effectief en opbouwend.

Improvisatievermogen
Met het juiste tegenspel dagen wij deelnemers uit om ander gedrag te vertonen of nieuwe vaardigheden te oefenen. Onze kracht zit in ons improvisatievermogen; Binnen de kaders van de theorie reageren we op alles dat de deelnemer zegt en doet. Dit maakt ons spel geloofwaardig en representatief voor de werkelijkheid. Door onze achtergrond als zowel trainer als acteur, kunnen we op een goede manier feedback geven, toegespitst op het gewenste leerdoel. Kritisch en opbouwend. En altijd in een veilige omgeving.

“Wat knap dat je zo ongelooflijk snel kunt schakelen van karakter. Ik had helemaal niet meer door dat jij tegenover me zat.”
– Deelnemer training Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

Doelgroepen
We zijn een perfect team als trainer / trainingsacteur. Maar we werken ook prettig samen met andere trainers. We hebben aansluiting met diverse doelgroepen: van HBO-student, HR-manager tot brandweerman. We zijn bekend met modellen als DISC, MBTI, Insights en aanverwante varianten. We werken vanuit de leercurve-principes van Karin de Galan.